THÔNG BÁO !

Trang blog diễn đàn đã được dời sang địa chỉ mới http://ptlambao.blogspot.com/ . Vui lòng vào đây để theo dõi tin tức mới và tiện việc ủng hộ. Trang này sẽ lưu giữ những thông tin cũ . Xin cả ơn sự ủng hộ của mọi người

TM Ban Điều Hành Blog

21 December 2011

VIDEO - một phụ nữ đang bị đánh đập tàn nhẫn bởi quân đội tai Cairo, Ai Cập 17/12/2011


Đoạn video clip cho thấy một người phụ nữ đang bị đánh đập bởi quân đội Ai Cập trong các cuộc đụng độ bùng phát ở quảng trường Tahrir ngày 17/12/2011. Video được phát đi bởi hãng tin lừng danh Reuters. Cho biết các chế độ độc tài sẽ không tồn tại và sự sụp đổ trong nay mai trong đó có chế độ độc đảng csVN. Khi người dân đã không còn được quyền sống và bị chế độc đảng csVN cướp đi quyền làm người và quyền tự do của con người.


Midan Abdel Meneim Riyad, following brutal attack by Egyptian Army on Tahrir. Video of body - possibly dead - being dragged. Following video, ambulance arrived. Army refused to hand over body. Doctor argued with them until they let him go


20/12/2011 - Hundreds of women have taken to the streets of Cairo to protest against military rule and the brutal treatment of female protesters by Egypt's security services. The women rallied outside a government office complex in Tahrir Square, the scene of violent clashes earlier on Tuesday in which at least four demonstrators were shot dead by military police. Dozens of men joined the demonstration out of sympathy with the women. They acted as a protective cordon and chanted: "Egyptian women are a red line."


Tahrir, Dec 17, 2011


Army officers arrest and beat an older women during their raid on the protesters in Kasr ElAiny morning of 16 December


Testimony of Aboudi, the young man who was viciously beaten by the Army on Dec 16th, sparking the violence that followed.


The injured from the army's attack on parliament, December 16th. Women and men